Вижте хороскоп за 18 януари, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Благоприятен ден за общуване. Денят е подходящ за обсъждане на всякакви важни въпроси, касаещи работата, творчеството, финансите или личния ви живот. Във всеки един случай ще намерите наистина доброто решение. Знаете какви цели преследвате и ще отхвърляте всякакви съмнителни възможности.

ТЕЛЕЦ

Постарайте се днес да не обръщате внимание на дреболиите, които ще ви съпътстват през целия ден. Нещата няма да вървят така, както ви се иска, но трябва да проявите търпение. Съсредоточете се върху най-важните, а останалите ги отложете за по-добри времена. Новина ще подобри настроението ви.

БЛИЗНАЦИ

Днес трябва да внимавате на кого се доверявате. Помнете, че хора лесно даващи обещания, не винаги ги изпълняват. Има опасност някой да се опита да направи нещо за ваша сметка, или да използва вашите постижения за собствен интерес. Прегледайте финансите си и направете план за стабилизирането им.

РАК

Парични постъпления от неочаквани места и интересни предложения в работата ще ви изненадат днес. Не бързайте да отговаряте – имате достатъчно време да съберете повече информация и да обмислите добре риска. Някой ще ви потърси за съвет – не отказвайте помощта си.

ЛЪВ

Отличен ден за тези, които са наясно с целите си и знаят как да ги постигнат. Ако имате предварителен план, постарайте се да се придържате към него. Всякакви експерименти трябва много добре да обмислите. Не рискувайте, ако няма нужда. Полезно ще е за вас да се посъветвате с опитни доверени хора.

ДЕВА

Добър ден да започнете нещо ново. С удоволствие ще ви помагат и стари, и нови познати. Ентусиазмът ви ще е заразителен и едва ли някой ще остане равнодушен. Все пак, имайте предвид, че за да постигнете нещо, ще трябва здраво да се потрудите. Усилията ви няма да са напразни, ще получите повече от очакваното.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар