Алекс Сърчаджиева: Това, което аз съм имала с Иван, много хора го нямат цял живот! (Какво разкри?)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева никога не е изпитвала гняв в живота си

Алекс Сърчаджиева изля душата си в специално интервю. „Животът е много шарен, много разнообразен. Страните на живота са много – не е само тъжно и смешно. Между тъжно и смешно някакви други течения се появяват. Животът в хубаво нещо. Нещата, през които човек преминава е, за да научи някакви неща“.

Това разказа в „120 минути“ актрисата Александра Сърчаджиева. Самата тя познава всички страни на живота, включително и болката. Но казва, че никога не е изпитвала гняв, защото „болката е свързана с любовта“.

В разговор със Светослав Иванов Алекс Сърчаджиева сподели, че понякога мислено си говори с майка си – актрисата Пепа Николова, която на 23-ти декември щеше да навърши 74 години.

„Говорим си. Много неща си казваме – някой път я моля за съвети, моля я за помощ. Аз смятам че хората отиват на друго място, по-хубаво от това, но те продължават да ни помагат, вярвам в това. Дори е някакъв вид спасение. Това е моето спасение“.

Алекс Сърчаджиева познава всички страни на живота, включително и болката, но никога не е изпитвала гняв, защото "болката е свързана с любовта" сн. Инстаграм

Алекс Сърчаджиева познава всички страни на живота, включително и болката, но никога не е изпитвала гняв, защото „болката е свързана с любовта“ сн. Инстаграм

Сърчаджиева разказа и за голямата си любов – Иван Ласкин. „Иван беше изключително открит. Може би затова беше доста неудобен – защото казваше това, което мисли. И Пепа беше такава. (…) С Иван ни събра любовта – аз имах една прекрасна любов, за което съм много благодарна, защото това, което аз съм имала с Иван, си давам сметка, че много хора го нямат цял живот, което е много тъжно. За това мога само да благодаря“, каза Алекс в студиото на „12о минути“ пред Светослав Иванов, пише btv.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар