Селин Дион с 32 години по-младо гадже (Кой е новият мъж до звездата?)

Селин Дион с 32 години по-младо гадже (Кой е новият мъж до звездата?)
5 (100%) 1 vote

Селин Дион с 32 години по-младо гадже

След като съпругът й Рене Анджелил почина преди четири години и половина, певицата Селин Дион не остава сама. Тя беше свързана с холивудския актьор Ръсел Кроу, както и с още няколко знаменити имена, но от известно време упорито й приписват ново гадже. От известно време упорито се спекулира, че е намерила истинска любов и се утешава в прегръдките на испанския танцьор и илюстратор Пепе Муньос.

След това, преди три години, двойката се появи на ревюто на Александър Вотие по време на Седмицата на висшата мода в Париж, където не сваляха ръце един от друг. А влюбените им погледи показаха, че любовта помежду им просто цъфти.
Но явно и това отмина.

От известно се шушука, че певицата има нова тръпка

Той е доста по-млад и очевидно по-сладък от последното й гадже. И само преди дни се спекулираше, че този път 52-годишната Дион има връзка с нов мъж, след като я спипаха да се целува с 32-годишен мъж, чиято самоличност все още не е известна.

„Те се срещнаха чрез общ приятел. И той всъщност е син на нейна много добра приятелка. Те не искат да излизат публично, защото родителите му все още не знаят за романса им, а също така са наясно, че разликата във възрастта е голяма. Те си прекарват добре засега и това им стига. Другото има значение само за тях. „Самите те са наясно, че връзката им няма да продължи вечно“, каза неназован източник пред чуждестранни медии.

Селин Дион с ново гадже сн. Инстаграм

Селин Дион с ново гадже сн. Инстаграм

Между другото, според източници, близки до певицата, тя се е възстановила напълно след смъртта на съпруга си. И е осъзнала, че трябва да продължи да живее пълноценно. „Последното желание на съпруга ми беше да продължа да живея. Ходих на концерти, защото знаех, че това иска, но целият ми фокус по време на представлението беше върху стаята в нашата къща, където той лежеше и чакаше да се върна.“, казва певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар