Къщата на Шабан Шаулич се разпада: Зарината е с отпадъци!

Гласувайте за статията

Домът на Шабан Шаулич стана площадка за боклук

Шабан Шаулич си отиде трагично преди две години, но семейството му още страда. Феновете също. Родният дом на певеца обаче се разпада, а малцина обръщат внимание на това.

Хасан Дудич, певец и братовчед на покойния изпълнител, разкри, че къщата на певеца в Шабац е в лошо състояние. И почти цялата се разпада. „Къщата се разпада, изглежда занемарена, защото никой не живее в нея от години. Наскоро бях в града и бях шокиран да видя контейнери за боклук, поставени до къщата на Шабан Шаулич. Бяха стоварили цели купчини вонящи и мръсни боклуци около дома на починалия певец“, споделя Дудич.

Историята му потресе мнозина, които с изненада коментират случилото се. Явно дори семейството му не е имало възможност да посети имота, твърде заети с другите собствености на певеца.

„Къщата се разпада. Тя не просто изглежда занемарена, защото никой не живее в нея от години, тя е съсипана. Наскоро бях в града. И бях шокиран. Беше невероятно болезнено да видя кофи за смет, поставени до къщата, точно пред портата. Такава голяма улица, а контейнерите пръснати именно там. И разпространяват неприятната си миризма точно пред къщата на Шабан. Нямам думи. Бях толкова ядосан и бесен, че веднага отидох в общината. Не, не съм вдигал скандали, но незабавно подадох молба за извозване на боклука“, казва още Хасан. „Срамно е да има боклук там.

Къщата на Шабан Шаулич тъне в забвение сн. Интернет

Къщата на Шабан Шаулич тъне в забвение сн. Интернет

Туристите идват да видят къде е израснал кралят на народната музика. А какво виждат? Нещо потресаващо. Да не говорим, че там е толкова лошо и злокобно с тези контейнери и така мирише, че не може да се диша неприятната воня. Но аз не се отказах. Бях упорит и успях да накарам хората да преместят тези контейнери другаде“, добави Дудич. Засега семейство Шаулич не е коментирало ситуацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар