Иван Костов в очакване на нов зет (ФОТО)

Гласувайте за статията

Малката му дъщеря е омаяна от чара на скандинавец

Оказва се, че бившият премиер на Република България – Иван Костов, е в очакване на нов зет.

Има голяма вероятност той отново да даде ръката на по-малката си дъщеря, но на чужденец.

Иван Костов

Малката му дъщеря е омаяна от чара на скандинавец

Мина Костова, която живее и работи във Финландия, сподели в социалните мрежи, че е омаяна от чара на скандинавец, който работи като готвач.
Щерката на Командира сияе в компанията на тайнствения господин, след като претърпя две тежки раздели.

Макар да се прибира рядко в България, до момента тя винаги е запознавала родителите си Иван и Елена със своите половинки. Нищо, че и двата ѝ брака претърпяха пълен крах.
През 2019 г. тя се раздели с втория си мъж, с когото минаха под венчилото само две години преди това.

Двамата с по-младия от нея Асен изглеждаха щастливи, обикаляха света заедно и той приемаше нейните деца като свои. След неочаквания обрат в отношенията им, Мина заличи снимките от сватбата им. Дотогава именно те красяха профилите ѝ в социалните мрежи. Така тя отново заживя сама. Това е втори развод за наследницата на бившия премиер.

Припомняме, че тя се раздели в съда с първия си мъж Георги още през 2010 г., след повече от 10 години семейно съжителство. Бракът на икономистката с жених №2, с когото бяха свили любовно гнездо в малко и китно градче във Финландия, приключи далеч по-бързо. При това, без двамата да се решат да имат свои общи наследници.

От първия си мъж Георги Христов обаче, Мина е майка на двама синове, които също живеят с нея в чужбина. Преди време се заговори, че зет №1 на Иван Костов е сменил амплоато на крупен бизнесмен и е станал чистач. Оказа се, че той не въртял лично парцала, а е основал фирма за професионално почистване.

Голямата дъщеря на Иван Костов пък наскоро се върна в България след дългогодишно пребиваване в Италия, заедно с мъжа си Алесандро и детето им.
Те живеят в палата на бившия министър-председател в „Драгалевци“, а Яна върти свой собствен бизнес, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар