Меган Маркъл в ужас заради мемоарите на сестра си (Херцогинята се поболя от тревога)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл в паника заради мемоарите на сестра си

Меган Маркъл се е поболяла от нерви заради сестра си. Саманта Маркъл — полусестра на актрисата, родена от първия брак на баща й Томас, написа нови мемоари. В книгата, която е озаглавена „Дневниците на принцеса Пуши“, Саманта разказва доста истории от личния живот на Меган. Включително за първия й брак, връзките й и семейният им живот преди години. Приятели на херцогинята споделят, че тя силно се е разстроила от новината за новата книга на сестра си.

„Меган е като болна. Направо я свива корема, когато чуе за сестра си. Смята, че новата й книга направо ще съсипе всичко, за което работят тя и Хари. Поведението й силно я наранява“, разкрива източник пред списание „Пийпъл“.

Меган и Саманта Маркъл се отчуждиха още преди актрисата да започне да излиза с принц Хари. Официалната причина е, че Меган се интересува от нов път, далеч от близките си, които смята, че се възползват от нея.

Саманта, която страда от множествена склероза, не е спряла да напада сестра си от години. След като Меган се сгоди за Хари, тя разкри скандални семейни тайни. По-голямата сестра дори обвинява актрисата, че не е поглеждала баща им от години. Меган и Хари обаче твърдят, че причината да се изолират от семейството й е по-различна. Злоупотреба с тях самите.

Двойката обвинява бащата на актрисата, че е продал историята им на пресата, а също така, че разкрива подробности от личния им живот. Томас Маркъл от своя страна заяви, че просто е приел бизнес предложение, за да покрие дълговете си.

Сестрата на Меган Маркъл направо я подлудява сн. You Tube

Сестрата на Меган Маркъл направо я подлудява сн. You Tube

В резултат на това, към днешна дата той и Меган водят дело в съда. А сестрата на актрисата не спира да налива масло в огъня с разкрития си. Които стават все по-жестоки и болезнени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар