Цеца Величкович на среща с майката на новото си гадже (Певицата с мъж 10 години по-млад от нея)

Цеца Величкович на среща с майката на новото си гадже (Певицата с мъж 10 години по-млад от нея)
5 (100%) 1 vote

Цеца Величкович на среща с майката на новото си гадже

Тя е баба, майка и най-известната певица в Сърбия. Но това не пречи на Цеца Величкович да забърше 10 години по-младо гадже и дори да се запознае с родителите му.

И най-вече с майка му.

„Всичко се случи случайно и тя със сигурност никога няма да забрави първата си реакция!“, спомня си изпълнителката с усмивка.

Срещата на певицата с Мира, майката на гаджето й Богдан, не беше обичайна. Най-вече, защото Мира в момента не е в Белград.

Светлана Цеца Ражнатович (47) от известно време е в интимна връзка с Богдан Срейович (37) от Белград.

Според регионални медии Цеца се е запознала с майката на гаджето си, а срещата е „направена“ чрез видео разговор, по време на обяд.

Според вестник „Ало“ певицата я поздравила сърдечно, а майката не скрила радостта си поради факта, че синът й е с толкова красива, умна и успешна жена.

„Родителите на Богдан са наистина прекрасни хора. Баща му Милош е бивш спортист, а майка му има частен бизнес. Но те никога не са се намесвали в решенията на Богдан, винаги са го подкрепяли във всичко. Едва наскоро той им каза, че има връзка с Цеца и двамата няма от какво да се оплакват.

Всичко беше ясно на Милош, баща му, когато видя сина си и забеляза колко е щастлив. И това беше единственото, което беше важно за него. След като уведоми баща си, че има връзка с Цеца, той реши да информира неформално майка си за връзката им. Тя е в Лондон, но Богдан говори с нея дълго време, а след това в един момент обърна камерата към Цеца, която да поздрави „свекървата“.

Цеца Величкович с ново гадже сн. Инстаграм

Цеца Величкович с ново гадже сн. Инстаграм

Мира беше възхитена и не скри щастието си, защото синът й е с толкова красива, успешна и умна жена“ – каза източникът на споменатия вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар