Къде изчезна синът на Румен Радев?

Гласувайте за статията

Той вече не е активен в социалните мрежи

Мнозина се питат къде изчезна синът на президента Румен Радев, след като от известно време няма никаква активност в социалните мрежи.

17-годишният тийнейджър Георги се е изолирал от публичността. Той е спрял да бъде активен във Фейсбук и Инстаграм. Последните му публикации са от далечната 2017 г.

Румен Радев

Той вече не е активен в социалните мрежи

В застой явно е и неговата футболна кариера. Наследникът на Румен Радев се прочу като един от голмайсторите на частния столичен футболен клуб „Барокко спорт“. Той бе сред звездите на отбора на младежите в старша възраст. За последно обаче за успехите му на терен от тима съобщават през ноември 2019 г. Тогава той отбелязва гол в зрелищен мач срещу „Витоша“ (Бистрица).

Няколко месеца преди това Георги си спечели и международна слава. Той бе избран от представители на известния отбор „Валенсия“, дошли на оглед за млади таланти у нас, да отиде на лагер в Испания. Там почерпи опит и умения от най-добрите в занаята.

Съвсем скоро ще навърши пълнолетие

Този септември Георги ще навърши пълнолетие и плановете за висше образование и професионално развитие за него вече са на дневен ред. В момента той е ученик в XI клас в столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“. Там той бе приет в паралелка с изучаване на източни езици, сред които и екзотичния японски.

Елитното школо се намира в софийския квартал „Гео Милев“, съвсем близо до семейния апартамент на бившата съпруга на президента – Гинка Кесякова. В него тя живее заедно с двете им деца.

Георги има и по-голяма сестра Дарина, която вече е първокурсничка в НАТФИЗ. Миналата есен дъщерята на Румен Радев бе приета сред първите в списъците в специалност „Актьорство за драматичен театър“ в класа на проф. Пенко Господинов.

За разлика от брат си Дарина е далеч по-социална. Тя редовно споделя снимки и клипове от ежедневието си в интернет пространството. Наскоро дори блесна и с чисто нова визия.

Въпреки че Дарина и Георги живеят при своята майка, която се грижи всеотдайно за тях, те не са прекъснали връзка с баща си. Обичайно за празници той има традиция да ги извежда на ресторант или пицария.

Наследниците му вече са свикнали и със своята мащеха Десислава. Че са успели да стопят ледовете и да преодолеят развода на родителите си, те показаха, появявайки се на церемонията по официалното посрещане на папа Франциск през май 2019 г.
Тогава Ген. Деси бе заснета редом с доведените си деца на площада пред президентството, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар