Министър Красен Кралев показа дъщеря си (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Тя е неговата слабост и гордост

Спортният министър Красен Кралев показа на своите последователи в мрежата най-милото си – дъщеря му Криста.

Тийнейджърката впечатлява с красота и стил. Девойката е гимназистка и е най-голямата слабост и гордост на Красен Кралев.

Красен Кралев

Тя е неговата слабост и гордост

Тя е всестранно развита и със сигурност я очаква светло бъдеще. Още като съвсем малка талантът й в рисуването бил забелязан дори на световен конкурс. Тогава самият Мик Джагър я наградил, след като Криста станала победител в конкурс за рисунка върху тениска на остров Мъстик.

После наследницата на Красен Кралев бе привлечена и от спорта. Няколко години тя бе състезателка по спортна гимнастика. Уверено трупаше медали, а баща ѝ бе изключително горд с нейните постижения.

На 2 януари министърът на спорта отпразнува своя 54-ти рожден ден – отново в домашна обстановка, без шумни събирания. Макар да изкара Ковид-19 нелеко и вече да има антитела, той предпочете да не рискува здравето на близките си хора и приятелите си. Поради тази причина, той отложи празненството за следващата година.

Красен Кралев Голяма изненада получил не само от своята дъщеря, но и от най-знаковите ни спортисти и шампиони във всякакви спортни дисциплини. Те заснеха за него специално поздравително видео по случай личния му празник.
„Скъпи приятели, благодаря на всички за сърдечните пожелания, с които ме обсипахте днес. Вие направихте деня ми усмихнат. Благодаря за любовта и уважението. Благодаря от сърце и за това прекрасно видео, направено от любими български атлети. Обичам ви!“, написа в отговор Кралев, отбелязва retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар