Ново 20! Димитър Рачков взема хляба на…

По всичко личи, че Цитиридис е обречен
0

По всичко личи, че Цитиридис е обречен

По всичко личи, че се готвят поредните промени в родния ефир и Димитър Рачков е една от тях.

Неотдавна зрителите на Нова тв бяха сюрпризирани с неприятната новина, че няма да гледат Димитър Рачков в новия сезон на „Като две капки вода“. Ето че изтече още малко информация, която да хвърли светлина върху бъдещите събития в телевизията.

Димитър Рачков
По всичко личи, че Цитиридис е обречен

Маги Халваджиян наистина готви ново шоу, което ще стартира още тази пролет. Продуцентът има специален план за Димитър Рачков. Вместо да води със Зуека „Като две капки вода“, той ще поеме собствено предаване с много фойерверки, майтапи и гости, за което се заговори още през миналата година.

Очаква се то да бъде на гърба на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви.
Така от Нова телевизия директно ще стрелят в конкуренцията. Младокът надали ще успее да конкурира Димитър Рачков, ако са в един и същи часови пояс, пише „Уикенд“.

Бъдещето на Нико в bTV и без това виси на косъм. Щом ще трябва да се изправи срещу господаря на ефира, положението му никак не е розово. Зрителите бяха ясни – искат да гледат Рачков.

Те гръмогласно изразиха недоволството си, че той няма да се завърне в „Капките“ и някои заявиха, че въобще няма да гледат предстоящия сезон, щом няма да е с него.
Други пък изтъкнаха, че отминалият втори сезон на „Маскираният певец“ също е пострадал от липсата на Рачков, независимо, че на пръв поглед Геро се представи достойно редом със Зуека.

„Без Рачков „Капките“ няма да са това прекрасно шоу, което е, когато той е там! Обзалагам се, че ще загуби досегашната си многобройна аудитория, ако Рачков и Зуека не са водещите. Както стана с „Маскираният певец“ впрочем“, предупреждават Халваджиян феновете, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.