Мария Цънцарова категорично отказа да наследи Хекимян. Ето защо!

Гласувайте за статията

Като причина за отказа си тя посочила двете си деца

Мария Цънцарова е отказала категорично да наследи Антон Хекимян в сутрешния блок на бТВ.
Като причина за отказа си тя посочила двете си деца.

Тя бе най-желаното име за заместник на Хекимян, който вече е шеф на новините в телевизията. След дълъг размисъл обаче, тя е отхвърлила предложението, пише „Флагман“.

Мария Цънцарова

Като причина за отказа си тя посочила двете си деца.

Мария Цънцарова е майка на две момчета – на 3 и на 2 години. Тя си дала сметка, че работата в сутрешния блок е изключително обсебваща и тежка, и ще я отдели от децата й. Заради това е отказала повишението.

Втората възможна опция, която Хекимян е разглеждал, била на Биляна Гавазова. Зрителите на медията знаят, че тя води рубриката „Чети етикета“ в Сутрешния блок. Гавазова има опит като партньор на настоящия директор на новините. Самият той обаче явно считал, че тя няма да се справи на отговорната позиция.

Заради това бТВ е на път да стигне до сензационното назначение на водещия на новинарската емисия Денислав Борисов.
Той не е семеен и се предполага, че ще може да се отдаде изцяло на новата работа. Освен това бил изключително амбициозен, убеден е Антон Хекимян.

За Борисов се знае, че е от Радомир. Завършил е СУ „Св.Климент Охридски“ със специалност „Журналистика“, в последствие и магистратура „Връзки с обществеността“.
Работил е в несъществуващата вече ББТ. Бил е криминален репортер в Про.бг, а след това и водещ на сутрешния уикенд блок.

От 2015 година е лицето на сутрешната емисия на бТВ. За личния му живот не се знае почти нищо, освен, че е запален бодибилдър, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар