Младото гадже на Цеца Величкович бивш модел (Какво се знае за миналото на Богдан)

Младото гадже на Цеца Величкович бивш модел (Какво се знае за миналото на Богдан)
5 (100%) 1 vote

Певицата се носи на крилете на любовта с младия си любовник

Цеца Величкович се радва на любов с Богдан Срейович (38), който е с девет години по-млад от нея, а след като научи за емоционалната им връзка, обществеността се интересува от миналото на гаджето на певицата.

Известно е, че младият мъж е управител на популярен ресторант в Белград и всички, които го познават, твърдят, че е трудолюбив и способен, както и че всеки клуб и ресторант  е бил управлявал успешно от него.

Цеца сияе с по-младия  Срейович
Снимка: Kurir.rs

Още преди да се срещне с кралицата на балканската музика Богдан е познат в поп средите, което не е изненадващо заради работата, която върши. Срейович познава много публични личности, от модели, музиканти, спортисти, до политици.

Снимка: Ютюб

Той е близък с Бане Янкович, с когото доскоро ръководеше белградски клуб. Тъй като обаче пандемията спря нощния живот, остана остана без работа, но само за кратко, пише Kurir.rs. Скоро му се обади приятел, собственик на ресторанта, в който работи от няколко месеца.

Младият мъж е от Крагуевац, а родителите му Милош и Миряна са разведени. Майка му Миряна Кокич е активна в социалните мрежи, където често публикува снимки със сина си, но и с внучката си, която Богдан има от брака със Зорана Тасовац, настоящата приятелка на Саша Ковачевич.

Бащата на гаджето на Цеца, Милош Срейович, е бивш спортист, който все още държи рекорд в дисциплината троен скок. През 1978 г. той става европейски шампион, но поради контузия на 25 прекратява кариерата си.

Малко известенфакът е, че Срейович е бивш модел, но работата на мениджъра му харесваше повече, затова той се фокусира върху нея.

След като се разкри, че има връзката с Величкович, гаджето на Цеца внезапно придоби голяма популярност в социалните мрежи, така че днес той е последван от над 14 000 души в Instagram, където до преди два дни имаше малко над 5000 последователи.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар