Цеца Величкович с панихида за 21 г от смъртта на Аркан (Фамилията се събра край гроба му – Снимки)

Гласувайте за статията

Вдовицата изживява страстна любов с младо гадже, но не забрави да почете починалия си съпруг

Цеца Величкович със сина си Велко и дъщеря си Анастасия днес посети гроба на покойния си съпруг Желко Ражнатович Аркан по случай 21-годишнината от смъртта му.

Освен Цеца, Анастасия и Велко, най-близките членове на семейство Ражнатович и близки приятели също присъстваха на възпоменанието на Аркан в Новото гробище.

Светлана Цеца Ражнатович, син Велко, дъщеря Анастасия, както и сестрата на Цеца Лидия Величкович и нейният съпруг, дойдоха на гробището около 11 часа сутринта и поднесоха цветя на гроба, а до семейството имаше свещеник, който отслужи панихидата.

Певицата и децата й отдадоха почит към починалия Аркан на гроба му

Всички забелязаха плетената кошница, която семейството носеше и миналата година, в която имаше  по християнска традиция варено жито, чевено вино и свещи, предават от lokalno.mk.

Да припомним, че Желко Ражнатович Аркан бе убит на 15 януари 2000 г. в хотел „Интерконтинентал“, където Драгослав Гаврич го простреля смъртоносно. Кралицата на балканската музика кръсти първото си внуче на починалия си съпруг.

По последна информация вдовицата на Аркан е запознала сина си и дъщеря си с новото си гадже Богдан Срейович. С когото е в интимна връзка от няколко месеца. Децата й са хресали новия мъж на майка си и се радват, че е щастлива.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар