Слави Трифонов в комбина с президента Радев

Слави Трифонов в комбина с президента Радев
5 (100%) 1 vote
Президентът Румен Радев изненадващо смени датата на изборите, за да може Трифонов да направи поне 3 концерта

Странното извъртане на Румен Радев за нова дата на парламентарните избори се дължи отчасти на негови договорки със Слави Трифонов – разкрива в. „Уикенд“. След като президентът само предложи датата да е първата възможна – 28 март, впоследствие той посочи датата 4 април.

Официалният мотив, който Радев посочва, е нестабилната здравна обстановка, породена от пандемията от Ковид-19. Истинската причина обаче е друга – категорични са наблюдатели на политическия живот.

Най-потърпевш от ранната дата на изборите бе Слави Трифонов и неговата партия „Има такъв народ“. Дългия се канеше да прави 28 концерта във всички области на страната, на които да бъдат представени кандидатите му за депутати.

В политическите среди няма никакво съмнение, че президентът и Трифонов работят в симбиоза срещу ГЕРБ. Според източник на изданието Дългия е успял да убеди президента Радев да насрочи по-късна дата за изборите и така да успее да реализира поне 3 свои концерта. Датата 4 април като изборна е вече факт.

Връзката с президента шоуменът държи чрез съпругата му Десислава, която около година и половина е работила за него в началото на века. Както е известно, тя е била служител на „Българска музикална компания“ – продуцентската къща на Трифонов, която вече не съществува.

Румен Раде и Слави се познават отдавна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар