Хороскоп за 15 януари, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Отлично време за работа, с която ще се справяте без проблеми. Може да се съсредоточите върху учене. Бързо ще запомняте всичко, няма да пропускате дори и най-дребните детайли. Имате възможност да възстановите стари връзки. Вечерта очаквайте приятни изненади.

СКОРПИОН

Днес не бъдете дребнави. Денят ще е добър, ако не се безпокоите за дребните неприятности. Настройте се позитивно, имате основания за оптимизъм. А и звездите ще ви помагат. Вечерта може да обсъдите с близките си финансови въпроси, бъдещи покупки, а така също и общи проекти.

СТРЕЛЕЦ

Денят е подходящ да се заемете с проект, който отдавна предизвиква интерес у вас. Ако ви е нужна помощ, навярно ще я получите. Може да имате трудности там, където се изисква търпение и внимание. Има опасност да се отвлечете и да зарежете нещата наполовина. Новина ще ви изненада неприятно.

КОЗИРОГ

Интересен ден, вероятни са неочаквани събития, както и забавни произшествия. Промените към по-добро могат да се появят там, където въобще не сте очаквали. Отлично ще се разбирате с околните, а и бързо ще намерите нови приятели. Ще проявявате завидна настойчивост в преследване на целите си.

ВОДОЛЕЙ

Едва ли ще останете без грижи днес, но не се жалвайте. Ще се захващате с удоволствие за всички дела, изискващи внимание и търпение. Благодарение на вашата изобретателност шансовете за успех нарастват в пъти. След обед ще имате възможност за срещи с хора, които отдавна не сте виждали.

РИБИ

Ползотворен ден. Ще ви стане ясно, как да решите стари и неприятни проблеми. Мнозина от вас ще разберат как да действат в изключително важни проекти и да направят първите крачки към успеха. Увереността във вашите сили ще ви помогне да постигнете целите си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар