Хороскоп за 15 януари, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

ОВЕН

Днес недоразумения ще ви прследват през целия ден, но няма да загубите доброто си настроение. В края на деня ще бъдете приятно изненадани от това, с колко неща сте се справили успешно. Следвайте интуицията си и ще успеете да решите и някои финансови проблеми.

ТЕЛЕЦ

Днес имате шанс да възстановите отдавна прекъснати отношения. Не е изключено да се появи и възможност да посетите места, за които сте слушали хубави неща. Денят е подходящ за покупки и полезни вещи за дома, но не се отпускайте. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

БЛИЗНАЦИ

Не отлагайте ангажименти. Ако се заемете здраво със задачите си още от сутринта, имате шанс да успеете да свършите всичко запланувано. Ако ви е нужна помощ, ще я получите навреме. Парични постъпления, в това число и от неочаквани източници ще ви донесат финансова стабилност.

РАК

Благоприятен ден за решение на много проблеми. Ще ви е нужна съсредоточеност, акуратност и внимание към детайлите. Лесно ще се концентрирате, нищо няма да ви разсейва. Не винаги ще намирате общ език с околните, но ще съхраните спокойствието си и ще избегнете конфликтите.

ЛЪВ

Благоприятен ден за домашна работа. Може да изберете нови мебели или битова техника, да планирате ремонт или просто да помислите как да направите вашето жилище по-удобно и комфортно. Отлично ще се разбирате с приятелите и останалите близки хора. Вероятно е началото на нова романтична връзка.

ДЕВА

Днес охотно ще помагате на околните и ще подкрепяте тези, които са се озовали в сложна ситуация. Имайте предвид, че всичко, което правите за другите, ще ви бъде от полза. Денят е подходящ за по-сериозни покупки, които дълго ще радват вас и вашите близки.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар