Бизнесът на Меган и Хари пред крах: Ще се провалят, ако се отдалечат от кралския двор!

Гласувайте за статията

Бизнесът на Меган и Хари под заплаха

Сериозна заплаха грози бизнеса на Меган и Хари. Херцозите на Съсекс, които наскоро създадоха фондация, са на път да загубят всичко постигнато до момента. Причината за това е, че се отдалечават твърде много от кралския модел „лична жертва и в услуга на обществото“, с който Кейт и Уилям са добре известни.

Както е известно, двойката се оттегли от кралския живот, за да строи свое бъдеще в Калифорния. Но се оказа, че не е толкова лесно да останат на върха, както се надяваха.

Патрик Джефсън, кралски експерт, споделя, че съпрузите имат сериозен проблем „променливия стил на марката си“, с фондацията „Арчиуел“.

„Те започват да се отклоняват от традицията на лична жертва и обществени услуги, което определя монархията като институция. Основното правило на кралските особи е да се жертват в името на обществото. А Меган и Хари се отдалечават твърде много от тази идея. И това може да ги провали“, твърди още Джефсън пред британския „Експрес“.

„Спокойно можем да кажем, че в най-добрия случай членството в кралското семейство ви дава достъп до най-необикновената и мощна търговска марка в света. Да се откажете доброволно от това предимство в търсене на нещо друго е много смело. А ние дори не знаем какво е това друго нещо“, допълва той.

Коментарите на Патрик идват, след като кралския биограф заяви, че в дългосрочен план разривът между Уилям и Хари ще очертае пътя им занапред. Докато Уилям и Кейт ще продължат да се посвещават на народа и нацията, Хари и Меган ще се радват на своята свобода в САЩ.

Кралският биограф Робърт Лейси обаче вярва, че ще има помирение между братята по-късно през годината.

Принц Хари и Меган Маркъл напускат социалните мрежи заради вълна от обиди срещу тях сн. YouTube

Принц Хари и Меган Маркъл сн. YouTube

„Те ще бъдат заедно доста често, за да могат да изгладят недоразуменията помежду си. Но връзката им няма да бъде същата. Никога вече“, заявява още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар