Радина Червенова официално се пенсионира (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Радина Червенова се е посветила на писането и на децата и внуците си

Радина Червенова вече официално е в редиците на пенсионерите. През февруари тя става на 63 и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на пожизненото й възнаграждение като подозирала, че може да удари и тавана.

Пенсия

Предвид факта, че е работила цели 35 години в телевизията и е получавала солидна заплата, със сигурност пенсията й щяла да е предоволна. Въпреки това тя не се е оставила да разчита единствено на нея, пише „Ретро“.

Фирма за рекламна дейност

С мъжа й Коко Каменаров, с когото се разделиха и събраха след негова извънбрачна авантюра в рамките на една година, основаха своя фирма за рекламна дейност, от която да имат собствени доходи.

Друга страст

Освен това след напускането на телевизията, Червенова се е отдала на другата си страст – писането. В момента тя подготвя първата си авторска книга, за която получила вдъхновението насън.

Напускане

Тя напусна преждевременно БНТ след смяната на ръководството, когато мъжът й Коко бе заменен от новия началник – Емил Кошлуков. Истинската причина обаче била тежките здравословни проблеми, през които тя премина.

Дълго време Радина криеше, че води битка с рака, но от година насам е напълно здрава и болестта вече е в миналото.

Радина Червенова вече официално е в редиците на пенсионерите и ще се посвети на децата и внуците си сн. hotarena.net

Радина Червенова вече официално е в редиците на пенсионерите и ще се посвети на децата и внуците си сн. hotarena.net

Тя най-накрая е намерила време да се посвети на децата и внуците си. Най-голямата й дъщеря Деси е в Швейцария. Преди 5 години тя дари Радина Червенова с внучка – Оливия, с която говорителката се чувала на ден по няколко пъти, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар