Защо Маги Халваджиян натири Димитър Рачков? (Вижте тук)

Маги Халваджиян натири Димитър Рачков заради любовна интрига сн. hotarena.net
0

 Димитър Рачков няма да води „Като две капки вода“ заради любовна интрига

Димитър Рачков няма да бъде водещ на десетия юбилеен сезон на „Като две капки вода“. Новината шофира верните фенове на шоуто за имитатори, а продуцентът Маги Халваджиян не пожела да изясни подробности около новината.

И сега Димитър Рачков ще бъде заменен от своя колега Герасим Георгиев – Геро, който му иззе мястото и в друго предаване на Халваджиян – „Маскираният певец“. Причината за разтурване на дългогодишното партньорство между Маги Халваджиян и Рачков била любовна интрига, шушукат приближени до двамата вече бивши авери.

Напрежението възникнало още покрай раздялата на Димитър с Мария Игнатова. Бившите любовници бяха изключително близки приятели със семейството на Маги и жена му Кремена. След като Мария и Митко скъсали, актьорът си позволявал да говори по неин адрес, с което разгневил продуцентът.

Миналата година когато Рачков отпразнува рождения си ден с куп приятели, Маги не бе забелязан сред гостите. Арменецът не бил очарован от избора на нова половинка в живота на комика. Всеизвестно е, че от месеци насам той споделя постелята си със  силиконовата плеймейтка Анита, която е с 26 години по-млада от него и може да му бъде дъщеря.

Докато част от роднините на Халваджиян и колеги се сприятелили с нея, Маги не искал  да е приятел на блондинката нито в интернет, нито в живота. През октомври той си позволи да изкоментира Рачков по време на събитие, на което фенове им задаваха въпроси, пише „Ретро“.

Маги Халваджиян натири Димитър Рачков заради любовна интрига сн. hotarena.net
Маги Халваджиян натири Димитър Рачков заради любовна интрига сн. hotarena.net

„Ами в падение си сега! Какво да правим? Възходът ти беше преди няколко месеца“, коментира Халваджиян, с което наля още една капка и в без това пламналите отношения между бившите приятели, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.