Иван Костов с зет чужденец

Гласувайте за статията

Не е изключено малката дъщеря на Иван Костов отново да мине под венчилото

Малката дъщеря на Иван Костов – Мина Костова, която живее и работи във Финландия, вероятно отново ще мине под венчилото. Това сподели самата тя в социалните мрежи. Мина разкри, че е омаяна от чара на скандинавец, който работи като готвач. Костова, която претърпя две тежки раздели, сияе в неговата компания.

През 2019 г. тя се раздели с втория си мъж, с когото минаха под венчилото само две години преди това.

Асен е по-млад от нея. Двамата изглеждаха щастливи и той дори приемаше нейните деца като свои. Но след раздялата им тя бързо заличи снимките от сватбата им в социалните мрежи.

С първия си мъж Георги, Мина се раздели още през 2010 г., след повече от 10 години семейно съжителство. Двамата живееха в малко и китно градче във Финландия. От брака с него щерката на Иван Костов има двама синове, които също живеят с нея в чужбина. Преди време се заговори, че зет №1 на бившия премиер е сменил амплоато на крупен бизнесмен и отворил фирма за професионално почистване.
Голямата дъщеря на Костов  дълги години живееше в Италия заедно с мъжа си Алесандро и детето им. Наскоро тя се завърна в България.

Семейството живее в палата на бившия министър-председател в „Драгалевци“. Яна се занимава със собствен бизнес, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар