Коронавирусът повали и Тончо Токмакчиев

Гласувайте за статията

Обичаният актьор Тончо Токмакчиев също се срещна с коронавируса

Комикът Тончо Токмакчиев води дълга битка с коварния коронавирус. За кратко той е бил в болница

„В болницата видях какви ли не неща. Мога от личен опит да кажа, че COVID-19 не е просто грип. Нещо много по-сериозно е. Преминах през всички фази на заболяването“, споделя той.

Актьорът споделя, че първо започнали да го болят ставите. След това се появила и температура, която за няколко часа спаднала, но след това носът му се запушил.

„По-късно имах и кашлица. Вирусът не оставя организма на мира. Тъкмо си мислиш, че си се оправил, и се появява нещо ново. Гадна работа. Доста неприятно е“, обясни Токмакчиев.

Доста по-тежко изкарват заболяването съпругата и майката на комика. „Съпругата ми 20 дни бе в болница. Беше в много тежко състояние. Майка ми изкара 10 дни в болница. Аз го прекарах най-леко от трима ни. Ала тепърва ще установяваме последствията, които коронавирусът причинява на организма ни“, споделя още Тончо Токмакчиев.

Той е категоричен, че ваксината е начинът пандемията да бъде овладяна.

„Ние сме в едно полуграмотно състояние. Има агресия в социалните мрежи. Всеки говори, пуска как една ваксина може да се направи за 5 месеца, а преди това е отнемало няколко години. Ами технологиите са различни, господа и госпожи от интернет. Светът се развива. Тъпотия е да се мисли, че ще ни чипират, за да ни следят. На никого не му пука какво си говори бай Данчо в кръчмата“, категоричен е комикът, пише Хотарена, позовавайки се на „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар