Валя Балканска проговори за голяма драма в живота си

Валя Балканска проговори за голяма драма в живота си
1 (20%) 1 vote

Валя Балканска проговори за голяма драма в живота си

Валя Балканска също прекара коронавирус. Тя споделя, че не е пила антибиотици и е успяла да се излекува у дома. Тя е категорична, че ще се ваксинира при първа възможност.

Изпълнителката споделя, че ще пее, докато има сили.

Пред „България днес“ изпълнителката сподели за голяма драма в живота си.

„Дойде време да нямам този глас, защото направих тежка операция на гуша, но имам Божията сила. Майка ми е покойница. Баща ми е убит през 1944 година на фронта. Аз съм била на две години“, споделя Валя Балканска. Тя допълва, че по принуда майка й е създала семейство с друг мъж.

„Мисля, че и двамата ми помагат от небето. Пет деца бяхме. В това трудно и болно време не трябва да забравяме миналото. Но трябва да се помни само хубавото“, допълва още певицата.

Тя е категорична, че вярва в предопределенията на съдбата.

„Един-два пъти сънувах майка ми, ама това, преди да се разболея от коронавируса. На нея всичко съм й простила Тя преди години изрече думи дето много ме заболя тогава: :Най-голямото ти парче хляб мравката да го мъкне“, разказва Валя Балканска.

„И това беше защото се страхуваше да ме изпрати в Смолян. Тя ме прокле, но аз се доказах. Когато станах известна ме чу по радиото и каза: „Дано този отгоре не е чул какво съм казала“, това ми стига, аз съм й простила, майчица е“, допълва още обичаната изпълнителка, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар