Джан Яман от „Свободен дух” заби най-сексапилната италианска журналистка (Всичко за аферата)

Гласувайте за статията

Най-красивият турски актьор в любовна афера със спортната журналистка Дилета Леота

Джан Яман, ивестният турска актьор, който в момента се смята за един от най-красивите мъже в света има връзка с атрактивната италианска спортна журналистка Дилета Леота.

Звездата от „Свободен дух” , който за една нощ побърка жените по целия Балкански полуостров и Европа с перфектния си външен вид и роля в сериала, наскоро бе в Рим за бизнес ангажимент, а феновете му го обсебваха и го следваха навсякъде.

Снимка: Инстаграм

В хотела и навсякъде където и да отиде. Както винаги, той с удоволствие се снима с всички и си прави селфита, а феновете не го „пуснаха“, докато не се наложи да плати глоба от 400 евро за нарушаване на предписаните мерки срещу пандемията на коронавируса, както по-късно съобщават италианските медии. .

Въпреки, че всеки ден се пишеше за Яман по време на посещението му в Италия, където той също е много популярен, новината, която сега отекна като бомба, е, че актьорът е бил видян заедно с атрактивната спортна журналистка Дилета в хотела, в който е отседнал.

Снимки: Инстаграм

Съобщава се, че връзката им е била много повече от приятелска. Букет цветя чакаше Дилета в стаята, нещо, което тя публикува в своя Instagram, а местните медии публикуваха изявленията на радиоводещ, че са видени заедно и се твърди, че страстно се целуват.

Яман не коментира тези статии, което беше очаквано, тъй като не обича да говори за любовния си живот.

По-рано турските медии го свързаха с колежката му от популярния сериал, който ги направи известени, красивата Демет Йоздемир, но въпреки това те никога не потвърдиха и не опровергаха тази новина, а винаги казваха, че са само добри приятели.

Дилета Леота е най-секси италианска журналистка, а името и бе свързвано със Златан Ибрахимович, предават от vistina.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар