Хороскоп за 14 януари, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

ОВЕН

Днес ще бъдете доста комуникативни и лесно ще намирате общ език с околните. Даже и с непознати ще разбирате от половин дума. Приятни запознанства и срещи с хора, които отдавна не сте виждали, ще внесат допълнителни емоции. Смело ще споделяте своите идеи.

ТЕЛЕЦ

Ден за учене, работа и важни проекти. Много неща ще ви се удават и късметът ще ви следва през целия ден. Приятелите ще ви помогнат да осъществите стари планове. Ще имате нови добри идеи, но преди да започнете тяхното реализиране, си струва да ги обсъдите. Все пак внимавайте с напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Днес използвайте здравия си разум и се опитайте да разчитате повече на себе си, отколкото на подкрепа отвън. Неочаквани посещения, както и срещи с хора, с които отдавна не сте се виждали, ще ви напрегнат и изнервят. Избягвайте спорове и конфликтни ситуации.

РАК

Починете си. Днес не е най-добрия ден да се захващате със сложни дела или за стартиране на грандиозни планове. Време е да възстановите силите си – и физически, и духовни и да помислите с какво може да зарадвате себе си и близките си. Не е изключено да намерите ново поприще.

ЛЪВ

Днес ще се появят отлични идеи. Сред тях ще има и такива, които може веднага да реализирате. Не губете напразно времето си, действайте веднага. Всичко ще ви се получава добре – звездите са на ваша страна и ще имате поддръжката им и за най-смелите си начинания.

ДЕВА

Благоприятен и вдъхновяващ ден. Щедър на приятни срещи. С ентусиазъм ще се захванете за всичко ново и бързо ще се учите. Ще се радвате на общуване с близките си. И роднини, и стари приятели ще ви носят добри новини. Те могат да ви помогнат в реализирането на някои идеи.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар