Ето как Гала отговори на честитките за бременността на щерка си Мари! (виж тук)

Ето как Гала отговори на честитките за бременността на щерка си Мари! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Гала отвърна с чувство за хумор на клюките!

Клюка, плъзнала в интернет, превърна водещата в обект на поздравления. Според мълвата дъщерята на Гала Мари е бременна. Тиражираната новина не е вярна и Мари няма да става майка, поне не на този етап от живота си.

Гала

Гала отвърна с чувство за хумор на клюките

„Честито и от мен, но явно не е моята Мари“, отговори Гала на поредния поздрав по темата. Гала допълва, че някога и това ще се случи, но не сега. Дъщеря й също непрестанно получава въпроси, свързани с предполагаемата й бременност.

Повод за тази клюка стана първата татуировка на Мари. Тя и половинката й Константин си татуираха малки стъпки под лактите. Това даде повод за клюкарстване и голяма част от феновете й отсекоха „Чакат бебе!“.

Оказва се, че татусите нямат нищо общо с началото на нов живот. Гала реагира остро на мастилената рисунка върху тялото на дъщеря й, но това не попречи на Мари да отиде в студиото.

Водещата на „На кафе“ признава, че трудно понася лъжите и хейта, които се сипят по неин адрес. Тя разкрива, че преживява всяка измислена новина и всяко недоброжелателно послание.

„Трудно е, тежи ми, наранява ме написаното или казаното. Отнема ми време да го преболедувам“, признава Гала отношението си към фалшивите новини по неин адрес. Нов татус на Мари даде повод за клюки за евентуална бременност. Тя признава, че би се радвала да стане баба, но не и на този етап.

В откровен разговор с феновете си 53-годишната тв звезда признава, че полага сериозни грижи, за да изглежда добре. Гала откровеничи и разкрива, че на екран прикрива напрежението, но вкъщи си позволява да го отпусне.

През последните 20 г в делничните дни се събужда в 5:30, а работният й ден приключва към 14 ч. Водещата успява да отдели няколко часа за себе си, след което отново се насочва към сценария, за да е готова за следващия ден.

Гала разкрива, че няма време да изпада в депресивни състояния и често, когато е тъжна, се самолекува, писа вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ето как Гала отговори на честитките за бременността на щерка си Мари! (виж тук)”

  1. Донка Мизи

    ян. 17. 2021

    Гала би била чудесна баба. Пожелавам `и от сърце скоро дъщеря `и да я дари с внуци!

Добавете коментар