Анита Мейзер с Ковид-19, инсталира паник бутон в дома си! (виж тук)

Анита Мейзер с Ковид-19, инсталира паник бутон в дома си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Анита Мейзер е заразена, но се лекува в дома си в САЩ!

Бившата миска Анита Мейзер, която се върна да живее в САЩ след две години, прекарани в затвора, няколко дни е била в тежко състояние с коронавирус. Състоянието на Мейзер не е наложило хоспитализация, но Анита е получила кислороден апарат у дома, който да използва при нужда.

Анита Мейзер

Анита Мейзер се лекува в дома си в Америка

Лекарят, който се грижи за здравето на едрогърдата брюнетка, лично е предоставил машината на бизнесдамата. Анита е имала и паник бутон в приложение в телефона си, който да докара скорострелно медицински екип в дома й при рязко влошаване на състоянието й.

Мейзер живее сама и затова се е постарала да вземе сериозни мерки, за да е сигурна, че ще може да й се помогне навреме, разказва тя пред приятели.

Миналата година Анита сподели, че е убедена, че е изкарала COVID-19, без да знае, че това е опасният китайски вирус. Мадамата разказа, че по същото време се е срещала с Галена и Фики, които били на турне в САЩ, и дори заразила фолкпевицата, която при прибирането си в България се тръшна на легло.

Самата Галена също разтръби, че е една от първите у нас, изкарала вируса. По-късно Галя се зарази наистина и прекара две седмици в дома си с по-малкия си син.

Оказва се, че Мейзер също е била в заблуда и коварната болест я застигнала чак в края на 2020 г. Пълната торба с хапове са помогнали на Анита да си стъпи на краката и вече се възстановява. За щастие, брюнетката не е успяла да лепне вируса на никого от обкръжението си.

Обратно на писанията през последните месеци, Анита живее сама в Америка и няма човек до себе си. След загубата на голямата й любов Николай, който почина нелепо, а Мейзер бе обвинена в убийство по непредпазливост, миската не е била с друг мъж, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар