Лили Роуз Деп втрещи с облекло, което всички мъже мразят (Снимки)

Гласувайте за статията

Ежедневните й дрехи могат само да отблъснат мъжете

Лили Роуз Деп с право се смята за една от основните красавици на новото поколение.

21-годишното момиче, което е дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради  вече е успяло да се снима в десет филма, да стане посланик на модна къща „Шанел“, а също така да има романтични връзки с най-завидните ергени на планетата.

Лили Роуз на червения килим
Снимка: Инстаграм

Нейните провокативни и съблазнителни тоалети на червения килим неизменно са обект на дискусия. Лили Роуз знае как да подчертае ефектната си външност и стройна фигура, впечатлявайки всички около себе си.

Но последната й поява, макар и не на червения килим, а по улиците на Ню Йорк, се превърна в истински моден провал. Къде отиде онази грациозна красавица, която разби сърцата на всички мъже? Лили Роуз сякаш специално събра във вида си всички ония неща, които  мъжете ненавиждат когато ги носят жени.

Няма да повярвате, че това е Лили Роуз
Снимка: Легион медия

Когато представителите на силния пол говорят за това кои елементи от гардероба на момичетата ги дразнят, грубите ботуши заемат първо място във всички антирейтинги. Трябва да се отбележи, че и повечето модни дами също не харесват особено тези обувки.

Изглеждат откровено грозно, а удобството също е голям въпрос. Може би все още можете да се разхождате по чистите холивудски тротоари в тях, но снегът и калта бързо ще превърнат подобни ботуши в нещо неудобно.

Широките, безформени спортни панталони за момичета също не са любими на момчета. Бедрата в тях изглеждат с три размера по-големи. А в комбинация със скъсено плътно прилепнало яке и стърчаща изпод него качулка, всички пропорции на тялото са напълно нарушени. Освен това подобно облекло изглежда небрежно и не особено актуално, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар