Виктор Николаев се оказа баровец и половина (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двамата все още не са преболедували китайския вирус

Водещият на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев, се оказа баровец и половина.

Насред пандемията от COVID-19, той си подари луксозна ваканция в Боровец. Журналистът заведе на ски своята половинка Людмила, с която рядко се показват заедно публично.

Виктор Николаев

Двамата все още не са преболедували китайския вирус

Жената на тв водещия публикува тяхна весела снимка от ски пистите в зимния курорт. На фотото, макар да са на открито сред чистия въздух на боровите гори, двамата носят медицински маски, които са свалили под брадичките си.

Виктор Николаев и Людмила все още не са преболедували китайския вирус. Семейството се пазят стриктно от заразяване. Параноята им обаче не им попречила да отседнат на хотел заедно с туристи от всички краища на България. Виктор изпълнил желанието на своята любима да ѝ подари ваканция. Заради работата си, той рядко ѝ обръщал внимание и това провокирало недоволство от нейна страна.

Людмила е пословична със своята ревност. В нюзрума на Нова телевизия се носят легенди за сцените, които разигравала на мъжа си, когато го подозирала, че флиртува с колежките си. Още навремето трудно свикнала с близките му отношения с Ани Цолова. След това едва не го изоставила, защото го хванала да взема и кара до дома ѝ бившата си партньорка Аделина Радева, с която го свързваше дългогодишно приятелство.

Сега под прицел била новата му екранна половинка Лора Инджова, която е едва на 30 години. Хубавицата бързо се превърнала във враг №1 на жената на Виктор. Когато той научил, че Лора ще седне на стола до него, често ѝ се обаждал по телефона да ѝ дава кураж и съвети.
Жена му обаче възроптала срещу задушевните им разговори и прекратила отношенията им в извънработно време.

Людмила е с цели 14 години по-възрастна от журналиста. През 2020-а тя стана на 55. Виктор е все още млад и зелен и скоро подкара 41. Двамата имат обща дъщеря Дара, която е в тийнейджърска възраст, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар