Не е за вярване! Наследникът на принц Хари и Меган Маркъл…

Той е най-пазеното в тайна кралско бебе
0

Той е най-пазеното в тайна кралско бебе

Наследникът на Меган Маркъл и принц Хари определено е най-пазеното в тайна кралско бебе.

Херцозите на Съсекс правят абсолютно всичко възможно, за да запазят дори най-малкия детайл от живота му в тайна.

Хари
Той е най-пазеното в тайна кралско бебе

Много хора отбелязват, че често пъти те дори не говорят за него в интервютата или публичните си изяви.

Мнозина вече си задават въпроса какво точно се случва с малкото момченце на скандалната двойка. Е, една от тайните покрай него бива разбулена от биограф от Уиндзор – Шон Смит. Експертът реши да разкаже малко повече за важен детайл около детето.

По думите му малкото момче е виждано редовно само от един човек от кралското семейство – Елизабет II. Това ставало по време на видео разговори между нея и херзцозите на Съсекс.
Шон Смит споменава, че принц Чарлз е силно огорчен от това, че не е виждал внука си повече от година. Бъдещият монарх не крие тъгата си и говори за това с всички членове на фамилията, споделя още Смит.

Знаете, че именно Арчи стана ябълката на раздора между Хари и Уилям. Дотам се стигна поради факта, че Меган и съпругът й са пазили в тайна моментът на раждането му. Те са оповестили за бебето на всички дни по-късно.

Към момента заради пандемията от коронавирус Меган и Хари не желаят да пътуват и не възнамеряват да водят Арчи в Лондон. Биографът обаче посочва, че дори пандемията да не беше на дневен ред, херцозите едва ли биха го завели във Великобритания, пише jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.