Тежък удар за любимия на Емилия – Жорж Башур

Тежък удар за любимия на Емилия – Жорж Башур
5 (100%) 1 vote

Кризата удари и него

Вече почти година Емилия няма работа като представител на попфолк жанра, както бе преди.

Звездата на „Пайнер“ обаче не е единствената засегната в семейството от кризата в резултат на COVID-19.
Сериозни щети търпи и бизнесът на главата на фамилията – Жорш Башур. Бизнесменът от сирийски произход се е принудил да се раздели с част от движимото си имущество, за да си спести огромни фирмени разходи.

Емилия

Кризата удари и него

Голяма част от бизнеса на Башур е съсредоточена в строителния сектор и търговията с недвижими имоти. Браншът, също като лекия жанр, пострада заради коронавируса. В момента хората кътат парите си и не харчат за жилища. Много офиси пък останаха празни, след като фирмите преустроиха дейността си на home officе.

Още в края на лятото мъжът на Емилия взел управленско решение да разпродаде голяма част от луксозните автомобили, които обслужват част от компаниите му. Преди пандемията служебните лимузини, които в по-добрите времена често са обслужвали и семейството на Башур, са наброявали почти дузина. Към момента са останали само 3.

Сред спасилите се от разпродажбата е и прословутото „Бентли Бентайга“, считано за един от най-луксозните джипове в света. За него преди дни тръгна слух, че е най-новият подарък на бизнесмена за съпругата му. Това обаче изобщо не отговаря на истината.

Джипът, произведен от британския гигант „Bentley Motors Limited“, е паркиран в гаража на семейството още от пролетта на 2019 г. като подарък за рождения ден на певицата.
С останалите служебни лимузини Жорж Башур се разделил без много да му мисли. Причината за това е фактът, че поддръжката им и разходите по тях, излизали прекалено солено. Бизнесменът пресметнал, че във времена на криза автопаркът му „поглъща“ излишни харчове и се разделил с лека ръка с колите си.

Емилия пък не стои съвсем без приходи, докато чака нощният живот да закипи както преди. През декември изпълнителка зарадва меломаните с иновативен музикален проект – албума „Акула“. Той се разпространява освен на традиционните компактдискове, и на флаш памет. Това се случва за първи път в България. Именно продажбите на дискове, флашки и календари звездата си докарва никак нелоши доходи, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар