Николаос Цитиридис си намери майстора (ФОТО)

Гласувайте за статията

Един от колегите му отвърна подобаващо

Изглежда звездоманията здраво е налазила Николаос Цитиридис.

Гръцкият тв водещ си позволи да изригне срещу приятелите си във Фейсбук и феновете му, които оредяват и без друго с всеки изминал ден. Той категорично им забрани да го притесняват с гласови съобщения.

Николаос Цитиридис

Един от колегите му отвърна подобаващо

„Щеше да бъде супер през 2021-ва хората да бяха спрели да пращат гласови съобщения в чатовете с мисълта, че аз друга работа си нямам и само чакам с трепет да си спра песента, за да чуя 4-секунден запис, който гласи „ЩЕ ТИ ПИША ПОСЛЕ“. НЕ, НЯМА ДА МИ ПИШЕШ ПОСЛЕ, ЗАЩОТО ЩЕ ТЕ БЛОКИРАМ, МЪРЗЕЛ“, гласи последният статус на Цитиридис.

Оказа се, че и той прави същото

След като той не може да се съобразява с хората, които обикновено използват опцията за гласови съобщение когато шофират или когато са в друга ситуация, която не им позволява да пишат, защо те пък да са длъжни да се съобразяват с неговите капризи, питат с основание потребителите на социалната мрежа.

Николаос Цитиридис Други пък успокояват с доза ирония Николаос Цитиридис, че с оглед ниския му рейтинг рано или късно ще се сдобие с достатъчно свободно време. Тогава единственото му задължение ще бъде да прослушва войсовете в чат-апликациите на телефона си.

На високомерния статус на телевизионера подобаващо отвърна един от колегите му в Комеди клуба.
Александър Деянски качи като коментар скрийншот от чатовете си с Цитиридис, от който стана ясно, че бунтуващият се срещу войсовете грък, също праща… войсове, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар