Драма в семейството на Стефан Софиянски

Гласувайте за статията

Димана отново е волна птица

В последно време семейството на бившия кмет на столицата Стефан Софиянски е преследвано от невероятен карък.

Първо най-голямата му дъщеря Ива бе освободена от Нова телевизия. Причина за това бе роднинството й с олигарха-беглец Васил Божков.

След това Стефан Софиянски влезе в болница, за да го лекуват от коронавирус. Съпругата му Алиса също пипна заразата, но я бори в домашни условия. Наложи се Софиянски за закрие и едно от предприятията си заради пандемията.

Стефан Софиянски

Димана отново е волна птица

За капак – най-малката наследница на политика – Димана, се е разделила с италианското си гадже.
Димана Софиянска не е толкова популярна в светския елит като каките си Ива и Елена. Причината за това е, че тя избра да се развива извън пределите на родината си.

Дълги години Димана живееше в Германия, заедно с вече бившия си приятел Паоло. Доскорошният кандидат-зет на Софиянски следваше моден дизайн край Бранденбургската врата.

Според всичко знаещите светски хроникьори, отношенията между Димана и италианеца станали толкова сериозни, че в семейство Софиянски заговорили за сватба.
Още повече, че голямата мечта на бившия премиер е да види и трите си дъщери омъжени.

Паоло бил доведен от Димана на аудиенция в София и одобрен от родителите й. Стефан Софиянски намерил куп общи теми със своя кандидат-зет, предимно по линия на любимия и на двамата отбор на Ботуша – Ювентус.

Сватбените планове обаче изведнъж рухнали с гръм и трясък. Какво е довело до раздялата на Димана и Паоло Зезо, семейството и близките им избягват за коментират.
Към днешна дата най-малката Софиянска отново е волна птичка в търсене на принца на белия кон.

Предполага се обаче, че като типичен представител на силния пол в Италия, която се слави с едни от най-големите свалячи в света, модният дизайнер е прегрешил. Така се е разминал с шанса да стане официално зет на бившия кмет на българската столица, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар