Виктор Калев със забрана да имитира Володя Стоянов

Гласувайте за статията
Актьорът Виктор Калев не знаел, че народният певец Володя Стоянов е патентовал името и прякора си Войводата

Володя Стоянов вероятно ще съди БНТ и персонално Виктор Калев за жестоката гавра с него в новогодишната нощ – пише в. „Уикенд“. Певецът останал потресен, когато на 31 декември Националната телевизия излъчи предаването си „Новогодишна щръклица“, а сред акцентите в шоуто беше оскърбителен за него скеч, в който Калев го имитира. Рейтингите сочат, че програмата е била гледана от над 1 млн. души, което прави обидата още по-тежка – отбелязва изданието.

„Няма да коментирам тази безвкусица. Има си съд за тези неща. Там ще си търся правата“ – лаконичен бе Володя Стоянов. Но негови колеги не скриха, че той бил много огорчен от гаврата, при това навръх празника. Още повече че неговите деца и внуци също гледали шоуто. В продължение на няколко минути навръх Нова година Виктор Калев разсмиваше зрителите, акцентирайки върху протяжно бавния говор на Володя Стоянов.

Певецът се ядосал, че милиони зрители стават неволни свидетели на тв шегата в празничната нощ и дори се учудил, че е на екран, защото имал патент на името си и категорична забрана да бъде използвано в продукции.
Изданието припомня, че навремето в „Шоуто на Слави“ пак Виктор Калев се спуквал да го имитира, но това не се е случвало от 4 години.

Калев имитира Володя Стоянов

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар