Неизвестни разкрития за личния живот на Марина Цекова видяха бял свят

Гласувайте за статията

Интересни факти за личния живот на Марина Цекова

Марина Цекова е сред най-красивите лица в родния ефир. Личният й живот също е обект на засилен интерес, въпреки че за него не се знае много.

Мъжът до красавицата не е крупен бизнесмен. Оказа се, че тя е обвързана с колега. Тя има връзка с водещия на сутрешния блок по „България он ер“ Златимир Йочев. Двамата живеят на семейни начала.

Влюбените телевизионери са родители на дъщеричка Тамара. Тя проплака навръх Бъдни вечер преди 2 година. Цекова не крие, че все още  й е трудно на работа, защото постоянно мисли малката.

Въпреки това тя реши да не удължава майчинството си и бързо се завърна на работа.

От декември месец красавицата е титулярка на новинарската емисия по бТВ от 17 ч. Цекова дебютира в частната медия на 4 януари.

Красавицата е завършила в Германия. Тя е била на стаж в „Дойче веле“. На малцина е известно, че във вените й не тече само българска кръв. Тя е трябвало да се роди в Киев. Заради аварията в Чернобил родителите ѝ, които са инженери по професия, са се преместили по спешност в България. Майката на водещата е наполовина украинка и унгарка, баща ѝ е наполовина българин и чех.

Преди да започне работа в В Нова тв, Цекова взела трудното решение да се върне в България. В продължение на 6 години тя е живяла в Германия, пише Ретро.бг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар