Теди Александрова проговори за връзката си с Емрах

Теди Александрова проговори за връзката си с Емрах
1 (20%) 1 vote

Теди Александрова най-после проговори за връзката си с Емрах

Теди Александрова най-после признава, че има нова половинка. Тя се изповяда в мрежата.

„През тази странна, луда и крива година ми се случи най-чистото нещо на света. Любов, любов, любов… тя е достатъчна, за да летиш, стига да е реална.“, сподели изпълнителката в мрежата.

Дълго време блондинката бе в опасна близост с рапъра Ванко 1, но тя така и не призна за връзката им.

„Емрах може и да има връзка с колежката ми Теди Александрова. Не сме говорили по тази тема, не му светя, нито му се бъркам и го питам има ли си гадже. Синът ми е още млад. През него има да минат много жени, докато се задоми. Емрах е едва на 18 години. Животът е пред него“, така Тони Стораро коментира преди дни слуховете за връзката на сина си.

Само преди година Емрах и Теди записаха дуета си „Сърце мое“. Феновете им предполагат, че именно тогава отношенията им са станали по-сериозни. Теди Александрова признава, че не прави планове за бъдещето, въпреки че в момента се носи на крилете на любовта.

„Не я мисля и не се пренавивам за нищо, оставям се по течението. Изпратихме интересна година… Не забравяйте, че винаги може да е по-зле. Нека си пожелаем най-доброто занапред, да мислим цветно и да сме над нещата“, споделя още изпълнителката в профила си в мрежата, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар