Гала и Джуджи категорични: Ние внучета няма да гледаме! (виж тук)

Гласувайте за статията

Гала и Джуджи не искат и да чуят да стават класически баби!

Щерката на Гала и синът на Деляна Маринова – Джуджи живеят на семейни начала от две години и половина и скоро ще се врекат във вярност един на друг, разкри бъдещата сватя на Гала. Двете са много добри приятели и се радват за децата си, но често се шегуват, че баби няма да стават.

Джуджи

Джуджи и Гала са модерни баби, не гледат внуци

„Аз съм звезда, не мога да гледам внучета. Макар че ще им давам все пак да ми викат „бабо“, разкри на шега в „Преди обед“ Джуджи. Тя показа и красивата си къща, обзаведена в африкански стил, която дели само с мъжа си, защото младите живеят отделно.

Джуджи, която е кумица на една от най-богатите българки Лора Виденлиева често й гостува в ЮАР, където вдовицата на Владимир Грашнов живее. Оттам си е донесла африкански маски, щраусови яйца и дори чаши, с които е обзавела просторния си дом на два етажа, който дели, освен с мъжа си, и с котарак.

Преди да се нанесе в къщата, семейството на Маринова живеело в апартамент, но днес то се радва на голям двор, скрит зад сериозни огради и малък басейн. На две крачки от него е кухнята, която може да се използва и като трапезария, защото има висока маса, където да се хапне.

За официални случаи обаче се използва друга маса в трапезарията, в която има мека мебел с два дивана пред телевизора. Това е любимото място на телевизионерката и съпруга й. На горния етаж са спалните и сервизните помещения.

Джуджи в момента води предаване в здравна кабеларка, на което е продуцент, след като завърши тази специалност в НАТФИЗ, пише вестник „Минаха години“.

Въпреки голямата къща, по която със сигурност има много работа, тя очевидно губи битката с килограмите и от ден на ден изглежда по-закръглена.

Опитвала какви ли не режими и диети, но напразно – нищо не й помагало да се раздели поне с няколко от излишните си килограми. До липосукция (изсмукваме на мазнинките) приятелката на Гала така и не стигна, тъй като сериозно се бояла от подобен род интервенции.

Джуджи не обича фитнеса, но за сметка на това обича да обикаля кулинарните магазини и да си купува готови манджи, които да хапва с удоволствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар