Рут Колева на седмото небе: Получи похвала от самата Лейди Гага! (виж тук)

Рут Колева на седмото небе: Получи похвала от самата Лейди Гага! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Рут Колева не е на себе си от щастие след похвалата на Лейди Гага!

Признание за таланта си получи Рут Колева от Лейди Гага. Звездата е възхитен от гласа на нашенката, която греди успешна кариера извън родината.

Рут Колева

Рут Колева на седмото небе

За похвалата разказва самата Колева, която прекара последната година в САЩ. Тя привлича вниманието на бащата на Лейди Гага – Джо Джерманота. И била поканена лично от него за редовни концерти в легендарното му заведение в Ню Йорк.

Срещата между тях се случва след като Джо попадна на концерт на Рут Колева със Софийската филхармония в интернет и й пише, че е впечатлен от начина по който преживява музиката.

Скоро след това българката става част от неговата специална програма заедно с номинирания за „Грами“ басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена – и двамата възпитаници на колежа в Бъркли.

„Започнахме да правим концерти в ресторант в Манхатън, който се радва на отбрана от аудитория. Сред посетителите на всичките ни концерти беше и бащата на Лейди Гага. Показал й е клипче на мое изпълнение и ми сподели какво му е отговорила тя: „Уау! Невероятно!“.

Зарадва ме много самият факт, че ме е чула, защото аз съм й голям фен“. Тридесетгодишната родна изпълнителка се радва на огромна популярност в Америка. Най-новата й песен се превърна в хит и парчето си завъртя по MTV още преди официалната му премиера, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар