Секссимволът на Турция – Джан Яман със скандална изцепка в Рим

Гласувайте за статията

Поредният, който си мисли, че всичко му е позволено

Сексимволът на Турция Джан Яман, който придоби световна слава покрай сапунките, в които се снима, записа скандална изцепка в Рим.

Джан Яман е бил глобен 400 евро в Рим за погазване на мерките на италианското правителство за борба с Ковид-19, пише „Монитор“.

Джан Яман

Поредният, който си мисли, че всичко му е позволено

Освен това иначе изключително симпатичният млад мъж бил скастрен яко от представители на силите за сигурност за неспазване на постигнатите договорки за недопускане на нарушаване на обществения ред. Случаят възмутил дори началника на полицията в Италия – Франко Габриели. Той поискал подробен доклад и набедил актьора, че бил „дискредитирал“ усилията на подчинените му да си изпълняват съвестно задълженията.

Но с какво Джан Яман ядоса ченгетата в Рим до степен да му съставят официален акт и да му отрежат квитанцията на сериозната глоба?
Актьорът, който се прослави и в Италия чрез сериала „Ранобудна птичка“ или „Птицата на зората“, излъчен по флагмана на телевизиите на фамилията Берлускони – „Канале 5“, е в италианската столица по работа. Тези дни той трябваше да приключи снимките на рекламен клип на компанията за производство на спагети и други тестени изделия „Де Кеко“. Режисьор е сънародникът на секс-символа и натурализиран италианец – Ферзан Озептек.

Нарушил грубо договорката си с органите на реда

Освен това Джан Яман трябваше да има и редица срещи с продуцентите и режисьора на бъдещия пиратски сериал-римейк на сапунката от 1976 г. „Сандокан – тигърът на Малайзия“, в който ще играе главната роля.

Та в Рим турският филмов ас е настанен в намиращия се в центъра на града баровски хотел „Еден“. Според договорката с полицията той е трябвало да поздравява следващите го навсякъде стотици фенове само от балкона на стаята си. Да, но за да не бъде спрян от охраната във фоайето, завчера вечерта Яман напуска хотела от заден вход. Така той изведнъж се появил сред почитателите си за снимки, ръкостискания и прегръдки.

Делириумът на огромната тълпа продължил поне четвърт час. След това тя е била разпръсната с голяма мъка от полицията. Сега, за да се върне в родината си, Джан трябва да плати глобата. Служителите на реда пък очакват официално извинение за предизвиканите им главоболия и за създадената според тях опасна ситуация за разпространение на коронавирусната инфекция сред множество негови почитатели, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар