Няма да повярвате кой стана съсед на Бойко Борисов

Гласувайте за статията

Ще заживее в Банкя от догодина

Няма да повярвате кой стана съсед на премиера Бойко Борисов в Банкя.

Освен на премиерско, жителите на Банкя скоро ще се радват и на холивудско присъствие.

Кинозвездата Клейтън Норкрос от „Дързост и красота“ възнамерява от догодина да заживее в България. Той вече си купил имот в родния град на министър-председателя Бойко Борисов.

Бойко Борисов

Ще заживее в Банкя от догодина

Това се случило благодарение на братя Аргирови, които зарязаха пеенето за сметка на бизнеса с недвижими имоти. Именно от него се издържат в последното десетилетие. Те също избраха да се установят трайно сред спокойствието на Банкя след дългогодишен гастрол из скандинавските страни. В момента те си строят палат там и съвсем скоро ще бъдат новодомци.

Естрадните легенди убедили и екранния Торн Форестър, с когото са в топли приятелски отношения, да инвестира в къща в близкото до столицата градче.
Звездата от „Дързост и красота“ се впечатлил страшно от спокойствието и природата в района и така бързо решил да направи покупката. Освен със самия премиер на страната и с добрите си приятели Аргирови, Клейтън Норкрос ще бъде съсед с други известни нашенци.

В Банкя от години луксозна къща имат любимците на народа дует „Ритон“. Певецът Константин също вдигна там палат за чудо и приказ. Със сигурност Клейтън щял да се впише в обстановката.

„С него сме приятели от много години. Запозна ни Николай Тевекелийски – един богат българин от „Ориндж Каунти“. Редовно се чуваме по телефона, като понякога си говорим доста за живота в България. Чухме се и за Коледа, за да си честитим Рождеството“, споделя Благовест Аргиров за приятелството си с холивудския актьор.
„Клейтън е талантлив, а и изключително харесван мъж. Името му е визитна картичка на успелите хора на Запад“, допълва и другият брат – Светослав.

Клейтън Норкрос е първият, който влиза в ролята на Торн – братът на Рич Форестър в най-гледания сериал в света. В сагата за семейство Форестър той играе между 1987 и 1989 г. Впоследствие е заменен от Джеф Трахта. Окончателно у нас „Дързост и красота“ спря да се излъчва през 2019 г. Тогава БНТ обяви, че не може да си позволи да плаща за продукцията, която все още не е приключила, макар в САЩ да са излъчени над 8000 епизода, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар