Хороскоп за 12 януари, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Забавен и успешен ден. Днес ще направите много добро както за себе си, така и за околните. Ще действате бързо и с удоволствие ще споделяте идеите си. Ще успеете да придобиете вещ, за която отдавна сте мечтали. Вечерта ще бъде лека и приятна в компанията на приятели.

СКОРПИОН

Многообещаващ и благоприятен ден. Бързо ще се справяте с проблемите, в това число и с неприятните. Ще намерите отговори на важни въпроси и ще вземете решения, за които няма да съжалявате. Някои от вас ще получат предложение за бизнес сътрудничество. Вечерта ви очаква приятна изненада.

СТРЕЛЕЦ

Не всичко ще става така, както сте очаквали, затова ще се наложи да отложите реализацията на някои от плановете си. Възможни са малки финансови загуби, както и неудачни покупки. Това няма да има сериозни последствия. Скоро ще намерите начин да попълните бюджета си.

КОЗИРОГ

Всичко ще ви се получава добре. Ще имате успехи, без да положите големи усилия. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви позволи бързо да приключите с най-сложните проблеми, както и да решите задачи, над които дълго сте си блъскали главата.

ВОДОЛЕЙ

Днес не разчитайте на големи успехи или пробиви. Този ден ще бъде по-скоро приятен, отколкото ползотворен. Възможни са дребни недоразумения, но те няма да ви попречат да намерите поводи за радост. Отлично ще прекарате времето си в компанията на стари приятели.

РИБИ

Чака ви напрегнат ден. Ще има много задачи, изискващи внимание. Ще се наложи сами да действате сами, при това бързо. Разчитайте на интуицията си, следвайте я, така ще се справите. Прегледайте финансите си – може да се наложите да ограничите разходите си до минимум.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар