Бременна ли е Жени Марчева?

Гласувайте за статията

Жени Марчева се появи с подозрително коремче

Покрай празниците Жени Марчева се появи с подозрително коремче. След това водещата от Би Ти Ви сподели семейна снимка с двете си деца край елхата в дома си, зрителите се питат дали тя не е бременна.

Същевременно от обкръжението на 46-годишната Марчева, коментират, че тя изглеждала по-свежа и сияе точно като бременна жена.

Впечатление прави, че журналистката подминава коментарите и питанията дали скоро ще стане майка отново.

Според запознато дори и да е бременна, тя едва ли ще сподели благата вест най-вече от суеверие и поради факта, че е в рискова възраст.

Водещата има две дъщери от своя съпруг Мартин. Не спира да се хвали от него. Той буквално я носи на ръце и не й позволява да върши нищо у дома.

Със сигурност евентуалното трето майчинство ще се отрази на кариерното ѝ развитие. Конкурентките на Марчева само чакат удобен момент да се наместят на мястото й.

Тя успя да се уреди със сладкия пост преди 2 години. Това автоматично я изстреля на върха на класацията за най-скъпоплатените телевизионери  у нас.  Жени получава заплата в размер на 10 000 лева и  изпреварва дори рекордьорите Ани Салич и Ники Дойнов, които получават съответно 7 и 9 хиляди лева месечно, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар