Прогнозите на Ванга за 2021 не са никак добри

Гласувайте за статията

Тези предсказания са направени в състояние на транс

Журналистът и приятел на голямата българска пророчица Ванга – Сергей Кастарной разкри нова част от предсказанията й за 2021 година, отбелязва Дарик.

Миналата година Карстарной разказа, че според пророчествата на Ванга през 2020 година ще има две важни дати, които ще бъдат повратни за човечеството – дните с натрупване на пет двойки 22.02.2020 и 22.12.2020.

Ванга

Тези предсказания са направени в състояние на транс

Сега той твърди, че Ванга е предрекла, че през 2021 г. ще бъде официално обявено откриването на лек за рака.
„Тя каза, че ще бъде през 20-те години на следващия век. Според декодирането, което правим, това ще стане в годината на пеещия петел (според славянския календар – 2021). Това ще е годината на благоприятните промени. Ракът ще бъде окован в железни вериги – това са думите на Ванга“, заяви Кастарной.

„Това лекарство вече е изобретено. То вече съществува, но не се рекламира. През 2021 години ще бъде официално обявено откриването на лекарство за рака. Това лекарство ще съдържа много желязо“, каза още приятелят на Ванга.

Предизвикателствата за човечеството ще продължат и през тази година

Предизвикателствата за човечеството ще продължат и през 2021 година. По-специално, някои региони по света ще са изправени пред големи наводнения.
„В началото на лятото крайбрежието на Америка и редица страни в близост до моретата ще претърпят чудовищни природни бедствия, ще има наводнения и болести“, каза Кастарной.

„Възможни са локални войни в латиноамериканските страни, но няма да има глобални“, сочи Кастарной, като отбеляза, че не всички прогнози на Ванга са точни.
Той обяви и прогнозата за края на пандемията от коронавирус.

Според него инфекцията ще престане да вилнее през пролетта.
„До март ще се случват негативни неща, но на 20 март – първият ден от пролетното равноденствие ще започнат приятни трансформации“, сочи той.

Според журналистът петричката пророчица е предрекла и още едни важен момент от 2021 година – раждането на две много важни личности.
„Тази прогноза е направена в състояние на транс и в този момент беше невъзможно да се получат подробностите“, уточнява Кастарной, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар