Не е за вярване! Димитър Рачков излетял от „Капките“ и „Маскирания певец“ заради…

Все още има шанс
0

Все още има шанс

Комикът Димитър Рачков, който е родом от Бургас излетя от „Капките“ и „Маскираният певец“ като топка.

Причината това да се случи е, че е настоял да получава по 12 хил. лева на предаване, за да е водещ на новия сезон на „Като две капки вода”.

Димитър Рачков
Все още има шанс

Сумата обаче се видяла прекомерно висока за продуцента Маги Халваджиян, заради което той обмислял отново да покани Герасим Георгиев-Геро за партньор на Васил Василев-Зуека.

Хонорарът на Геро бил в пъти по-нисък. Освен това самият той не бил никак претенциозен, твърдят хора от екипа. Въпреки това все още има шанс Димитър Рачков да е водещ на шоуто. Истината е, че предстоят допълнителни срещи с продуцента, на които е възможно да сближат позициите си.

Заради високо оценените си услуги, Димитър Рачков отпадна от „Маскирания певец”. Мястото му бе заето точно от Геро, който според мнозина се справи блестящо. Тогава от Нова телевизия не обясниха по каква причина Рачков отпада, при положение, че предварително въртяха реклами с него.

Заговори се, че нисичкият комик ще прави ново шоу в ефира на медията, но то така и не стартира, пише „Уикенд“.
Вече е започнал подбора на популярни личности за новия сезон на „Като две капки вода”. Идеята е през 2021 година да се върнат и някои от най-знаковите участници до момента. Кои са те обаче, продуцентите пазят в пълна тайна, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.