Лора Крумова изгуби окончателно битката

Гласувайте за статията

Вероятно няма да се върне никога повече на екран заради този проблем

Едва ли едно от най-красивите телевизионни лица у нас – Лора Крумова ще се появи отново на екран някога.

Бившата водеща на „Здравей, България“ по Нова телевизия и на „Тази събота и неделя“ по Би Ти Ви, окончателно е загубила битката с килограмите, видяха папараците на ПИК.

Лора Крумова

Вероятно няма да се върне никога повече на екран заради този проблем

Пагубни за фигурата на Лора Крумова бяха двете й бременности. През 2013 г. тя даде живот на сина си Явор, а през септември 2018 г. роди сестричката му Мина. По принцип, Крумова е склонна към напълняване и никога не е била слаба като фиданка.

Откакто не застава пред камера обаче съвсем се е предала пред гените си. В момента блондинката е едно от лицата, които дирижират зад кадър нискорейтинговия, но същевременно изключително скъп проект на телевизията, наречен „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Въпреки всичко Лора продължава да ходи на работа

Малко преди обявяването на извънредното положение през март миналата година, Лора Крумова се присъедини към екипа като редактор.
Въпреки, че гъркът не занимава аудиторията с плоските си шеги от Нова година насам, шефката му продължава да ходи на работа в Малкото НДК. Именно там се помещават студията на телевизията.

Най-вероятно с останалите й колеги мъдрят по какъв начин да съживят интереса към предаването. То е получило шанс от новото ръководство на Би Ти Ви. Този му шанс обаче е последен и затова трябва да докаже, че заслужава да бъде в ефир.

Точно преди старта на един от работните й дни от началото на годината, папараците на ПИК изловиха Крумова на паркинга пред медията й. Известната журналистка паркира колата си – сиво „Субару“, което шофира от години, и се измъкна от нея с дебела зимна шуба, награбила две огромни чаши с кафе.

Една от тях замина в контейнера за смет, но точно докато Лора се освобождаваше от амбалажа, зимната й дрехи се разтвори достатъчно, за да разкрие пищната й фигура, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар