Не е за вярване какво се случва на гроба на Ванга (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

0

Тази случка взриви мрежата

Мнозина не могат да повярват, че е истина това, което се случва на гроба на покойната петричка пророчица Ванга.

Какво сме готови да направим за няколко „лайка” повече и „споделяния” на публикациите ни в социалните мрежи?

Ванга
Тази случка взриви мрежата

Жена над средната възраст направи изключителна глупост, само и само да се хареса на своите виртуални приятели, пише trafficnews.bg. При посещението си в Рупите жената е стъпила с ботуша си върху гроба на Ванга, за да има по-добра поза при снимката.

Нелепият кадър има още по-абсурдно заглавие – „Който види и сподели тази снимка, нека ви донесе здраве и късмет и каквото си пожелаете да се сбъдне. Амин.”
Твърде вероятно е жената да не осъзнава какво е извършила, но под поста й има десетки коментари, остро осъждащи действията й.

Ванга„Но защо си стъпила на гроба и?!Това е кощунство”; „Това е престъпно невежество и простотия. Как въобще може да стъпиш върху гроба на човек още повече да позираш и за снимка”; „Непочтеност и неуважение! Колко гордо сте нагазила гроба на тази велика жена!!! Наглост и безочие, говори колко ви е възпитанието и морала!”; „По-добре изтрийте снимката – поне това можете да направите”; „Не знам със какъв умисъл сте стъпили на гроба на Ванга. Стойката ви е все едно за някои сайт за запознанство. Имайте уважение към пророчицата”.

Това гласят по-въздържаните коментари под снимката. Въпреки тях, публикацията в профила на жената продължава да стои. Тя дори добавя нови снимки от местността: „Баба Ванга ми дава благословията си. Дано тази година по вода да ми варви и от болести да ме закрила. Амин”, пише въпросната жена, отбелязва blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.