Димитър Рачков иска два пъти по-висок хонорар, за да води „Като две капки вода“ (Вижте тук)

Димитър Рачков е под въпрос като водещ на "Като две капки вода" сн. hotarena.net
0

Димитър Рачков е под въпрос за водещ на „Като две капки вода“

Герасим Георгиев-Геро може да смени Димитър Рачков като водещ и в новия сезон на „Като две капки вода“, твърди човек от екипа на шоуто. През есента пълния актьор зае мястото му в „Маскираният певец“ в последния момент и се справи перфектно, пише „Уикенд“.

Тогава от Нова телевизия не обясниха по каква причина Рачков отпада, при положение, че предварително въртяха реклами с него. Заговори се, че нисичкия комик ще прави ново шоу в ефира на медиата, но то така и не стартира.

Преговори

Сега се оказва, че Рачков е под въпрос и за „Като две капки вода“. Новината, че той твърдо отпада от екипа, не е вярна, преговорите продължават и в момента, нещата са 50 на 50, обясни запознатият с цялата драма източник.

Имало вариант „Капките“ да останат без едно от най-любимите си лица в комплект с Васил Василев – Зуека, но дали това наистина ще е стане, още е рано да се предвиди.

Според хора от телевизията, възможността шоуто отново да се води от бургазлията Рачков, е в сила точно толкова, колкото и той да бъде сменен от Геро. Основната причина била финансова. От Нова се издразнили на прекомерната алчност на Митко, който обявил баснословен хонорар за изявата си, поне 2 пъти по-висок от миналогодишния.

Това означава, че 167-сантиметровия талант настоява да получава сумата от 12 000 лева на предаване. Предвид настоящата пандемия от Ковид-19 обаче това било напълно невъзможно.

Наш източник намекна, че точно по тази причина Рачков е бил сменен и като лице на „Маскираният певец“. Най-вероятно обаче сега той ще направи компромис и ще склони да води срещу по-ниска сума.

Димитър Рачков е под въпрос като водещ на "Като две капки вода" сн. hotarena.net
Димитър Рачков е под въпрос като водещ на „Като две капки вода“ сн. hotarena.net

Иначе в шоуто отново са поканени популярни български личности, които да пеят и да приличат досущ на световни звезди. Както „Уикенд“ вече писа, концепцията била в този сезон да влязат някои от най-знаковите участници до момента, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.