Никол Станкулова искала бившия мъж на Деси Банова

Гласувайте за статията
Никол Станкулова има сериозни връзки, но има мераци към бившия на Деси Банова – Ивайло Граховски

Никол Станкулова изпрати 2020 година със сензационни признания – пише в. „Уикенд“. В последния ден на миналата година в предаването „На кафе“ скромната на вид синоптичка разкри, че преди време е пожелавала „мъжете на Деси Банова“. Красавицата не призна кои точно мъже визира, но изданието твърди, че дългокраката манекенка е имала мераци към Ивайло Граховски, а не към Росен Плевнелиев.

Вестникът припомня, че Деси Банова се залюби с бившия президент година след като напусна бизнесмена Граховски. Тя не стоя дълго сама, а се отдаде на любовта си с Плевнелиев и скоростно го дари със син – Йоан. Деси и Ивайло никога не са имали брак, но имаха дългогодишна връзка с дъщеря Йоана, която днес синоптичката отглежда с новия си мъж.

Никол Станкулова също има дългогодишна връзка със сина на банкера Цеко Минев – Теодор. Преди повече от година синоптичката дори дари любимия си с дъщеричка, която носи неговото име Теа. Дългокраката красавица и банкерския син са заедно от 6 години, но пазят личния си живот далеч от обществения фокус.
Най-вероятно Никол е точела лиги по мъжа на своята колежка, без тя дори да подозира, преди да се обвърже сериозно – коментира изданието.

Деси дори не подозирала, че Никол си падала по Ивайло

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар