Камелия на 50: Нищо не съм получила даром! (Вижте тук)

Камелия на 50: Нищо не съм получила даром! (Вижте тук)
4 (80%) 1 vote

Камелия определя 2020-та година като изключително интересна

Изключително интересна, така поп фолк певицата Камелия определя 2020-та година, въпреки че участията на артистите бяха ограничени, а междувременно тя и любимият и мъж Цветин изкараха коронавируса преди няколко седмици.

„Преди година в момент на равносметка, без да предполагам че ще има коронавирус, се питах, ако нещо се случи, няма ли да мога да издържа една година без да работя. Ако се оплаквам сега, значи не съм узряла да работя професията си“,  смята Камелия. Затова е готова за ситуацията, в която коронавирусът постави всички артисти.

Любимият й Цветин бе болен от коронавирус, влезе в болница, но не го изкара тежко. Самата тя имала лека температура за два дни, но след това не проявила никакви симптоми. В крайна сметка всичко мина добре – не е това което писаха по вестниците, малко преувеличиха нещата“, казва Камелия.

„Докато човек е жив, прави планове. Аз не съм изключение. Имам планирани нови музикални проекти, няколко пътувания. Като изпълнител, живял толкова време затворен и на мен ми липсва сцената. Имам интересни идеи, които да реализирам през 2021-ва година“.

В неделя Камелия ще празнува рожден ден, но не планира да събира много хора. От новогодишната баница й се паднали хубави материални неща. „Тях  трябва да си ги заслужа. Работи, Камелийо, работи!

Нищо не пада в този свят даром, няма как да стоим отстрани, да гледаме някого успял и да мислим, че нещата са даденост за него, без да си даваме сметка колко труд е положил за успехите си“.

Камелия споделя, че е постигнала всичко в този живот с много труд сн. Инстаграм

Камелия споделя, че е постигнала всичко в този живот с много труд сн. Инстаграм

Утре Камелия ще стане на 50 години, но всяка 30-годишна иска да изглежда като нея, пише „24 часа“. Тя споделя, че няма някаква тайна за това. Не полага невъзможни усилия, за да изглежда добре. Пие много вода, слага крем за лице, когато е необходимо. Периодично гладува. Освен това имат добър ген, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар