Хороскоп за 9 януари, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Много проблеми изискват вашето внимание, а и няма да има много желаещи да ви помагат. С повечето неща ще се справите сами, ако проявите изобретателност и правилно подретите приоритетите си. Опитът ще ви бъде полезен, но не е излишно да наблюдавате какво правят и другите.

 

СКОРПИОН

Не ви се стои без работа и голям с ентусиазъм ще се захванете да помагате. Няма да отстъпвате пред пречките, които ще се появят. Често ще са ви полезни знания, получени преди доста време. Околните ще са приятно удивени, колко неща умеете, а и вие охотно ще споделяте опита си.

 

СТРЕЛЕЦ

Отличен ден за бизнес дела. Ще се открият примамливи перспективи, с които може да получите голяма печалба. В личните ви отношения също ще преобладават позитивните тенденции. Отлично се разбирате с близките си, няма да пропуснете да зарадвате тези, които са ви скъпи.

 

КОЗИРОГ

Хубав ден за работа, учене, както и други полезни дела. Може да сключите изгодни сделки, на купите нещо, което ви е необходимо. Правилно ще се разпореждате с парите, и няма да ги харчите за непотребни вещи. Затова и днес, вашите финансови съвети ще бъдат послушани от мнозина.

 

ВОДОЛЕЙ

Няма да ви е леко, но и вие няма да се предавате. Благодарение на вашата упоритост и изобретателност, ще разберете как да се справите със сложни казуси. Проблемът е в това, че не знаете с какво да започнете първо. Ще имате успех в области, където са нужни фантазия и нестандартен подход.

 

РИБИ

Днес ще имате много приятни моменти. Ще ви радва общуването с близките ви. Добре ще минат и семейните мероприятия, и приятелските срещи. Новини от стари познати, с които отдавна не сте се виждали, ще ви зарадват. За да постигнете успех днес, не разчитайте на късмета – ще трябва вие да положите усилия.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар