Хороскоп за 9 януари, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

ОВЕН

Ден за отдих, развлечения, общуване с приятни хора. Ще успеете да развеселите тъжните и ще заразите с ентусиазма си хора, изгубили интерес към вякаква дейност. Ще проявите лидерски качества, които няма да останат незабелязани. Струва си да бъдете внимателни с парите.

 

ТЕЛЕЦ

Днес е добре да не предприемате нищо важно – починете си, не е време за сложни занимания. Възможно е да се наложи да променяте плановете си, поради внезапно изменили се обстоятелства. Благоприятен ден за личните ви отношения – общуването с близките ви ще донесе позитивни емоции.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще имате много работа. Няма да ви е лесно, но ще се справите, ако по-рано съставите план за действие и се придържате към него даже и в най-дребните детайли. Нужно е да сте внимателни с финансовите въпроси. Със сделките и покупките днес е по-добре да не бързате.

 

РАК

Преди да се захванете с нещо ново, трябва да се убедите, че момента за това е настъпил. Ако не бързате, може да направите много полезни неща, както за себе си, така и за околните. Творческия ви потенциал е висок, щедро ще огласявате идеите си и ще намерите хора да ви подкрепят.

 

ЛЪВ

Днес ще решите важни професионални задачи, ще завършите дела, започнати отдавна, както и ще се захванете с нови проекти, от които чакате голям успех. Ще възникнат трудности, но те няма да ви спрат от замисленото. Настойчивостта ви ще донесе добри доходи.

 

ДЕВА

Не бързайте да взимате решения и да поемате сериозни задължения. Днес лесно може да не оцените своите възможности, да давате обещания, които после няма да може да изпълните. Преди да се захванете с нещо ново, посъветвайте се с хора, на които се доверявате напълно.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар